Померла дружина 81-річного італійця, який під вікнами лікарні грав їй серенади
Світ

Померла дружина 81-річного італійця, який під вікнами лікарні грав їй серенади

30 листопада 2020, 13:26
0
1
Сподобалось?
1

В лікарні померла дружина 81-річного італійця, який під час її лікування грав серенади під вікном для своєї коханої. Лікарі забороняли їм бачитися, тому чоловік поставив стілець під вікнами лікарні й почав виконувати одну за одною пісні про кохання, чим зворушив серця багатьох користувачів Мережі. 

Про це пише ТСН. 

Стефано Боцціні, відставний член гірської піхоти Альпіні італійської армії, повідомив місцевій пресі, що втратив свою "альпійську зірку". Пара була одружена 47 років.

74-річна Карла померла вдома. У лікарні вона провела 10 днів, проходячи аналізи на рак, її виписали наступного дня після романтичного вчинку її чоловіка. Лікарня не лікує хворих на COVID-19, але відвідувачам заборонено провідувати своїх близьких через обмеження у зв'язку з епідемією.

Боцціні сказав, що просто пішов за покликом свого серця того дня, коли виконував серенади.

"Я зробив це для Карли - щоб показати їй, як сильно я її люблю, і подякувати їй за все, що вона мені подарувала, - сказав він. - Я не зміг побачити її в лікарні, і тому пішов на подвір’я з акордеоном - серце мені наказало піти. Почувши музику, вона визирнула у вікно, так що принаймні я побачив її".

Першою піснею, яку він зіграв, були "Іспанські очі" Енгельберта Гампердінка. "Вона (дружина - ред.) була так закохана в цю пісню, і я постійно її граю вдома, - сказав він. - Я грав й інші, яких усі знають, одну пісню за іншою, я не зупинявся. Багато хворих у лікарні дивилися у вікна”, - каже чоловік. 

Виконання серенад зафільмував син Стефано Мауріціо, відео швидко поширилося Мережею. 

"У цій серенаді ми всі впізнали любов, у всій її простоті та безпосередності її універсальної мови", - написала у Facebook мер італійської П'яченци Патріція Барб'єрі. "Хвороба розірвала їхні обійми... з особливою думкою про них обох і від імені всієї громади П'яченци я хочу подякувати Стефано за жест ніжності, який нагадує нам про те, що насправді означає любити - ви робите все для того, щоб інша людина не почувалася самотньою, знаходячи спосіб подолати будь-який бар’єр".

Пара познайомилася, коли їм було 20 років, і у них народилося троє дітей, але вони втратили свого молодшого, Марко, який помер від раку у віці 25 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися