У Польщі в річці виявили тіло українки
Світ

У Польщі в річці виявили тіло українки

27 грудня 2020, 12:14
0
0
Сподобалось?
0

У польському місті Валбжих біля замку Ксьонж, який вважається одним з найкрасивіших у Польщі, знайшли мертвою 45-річну громадянку України.

Тіло виявили у річці Пелзниця біля туристичного шляху. Про жахливу знахідку у поліцію повідомили туристи, пише Радіо Трек.

Місцеві ЗМІ повідомили про трагедію 16 грудня пізно увечері. Протягом тижня поліція намагалася ідентифікувати особу жінки – нею виявилася 45-річна українка.

Наразі не встановлено, як саме вона загинула. Найбільш імовірною є версія, що це був нещасний випадок, оскільки туристичну стежку Гохбергів, з якої, можливо, впала жінка, нещодавно частково закрили від туристів через її аварійний стан.

Ознак насильницької смерті на тілі не виявлено, але ні документів, ні мобільного телефона, які могли б допомогти у встановленні особи, при ній не було. Розглядають також версію пограбування, однак на тілі були золоті прикраси.

Патологоанатомічна експертиза не дала чіткої відповіді щодо обставин смерті, тому було призначено додаткові аналізи. Справу передали до прокуратури, де триває слідство.

Замок Ксьонж вражає красою та драматичною історією сім'ї Гохбергів - останніх його власників до другої світової війни. Попри доволі високу ціну квитка, тут завжди багато туристів, у тому числі й з інших країн. Територія замку дуже велика, на час пандемії туристичні стежки на території були відкриті до огляду.

Стежка Гохбергів була місцями закрита для туристів, але не через пандемію, а через аварійне огородження. У таких місцях є застереження про небезпеку, але деякі туристи не зважають на них і проходять. Саме цей маршрут проходить кручею, на якій стоїть сам замок, а під горою протікає річка. Там доволі високо, і якщо не зважати на правила безпеки, можна звалитися з висоти у річку.

Висловлюють припущення, що та жінка також могла послизнутися у впасти у воду або, може, їй раптово стало зле, і тому вона упала.

НА ФОТО: Замок Ксьонж


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися