Фанати Трампа штурмували Капітолій: є жертви
Світ

Фанати Трампа штурмували Капітолій: є жертви

7 січня 2021, 12:38
1
0
Сподобалось?
0

Прихильники президента Дональд Трамп після багатотисячного мітингу в Вашингтоні увірвалися до будівлі Конгресу США, щоб перешкодити формальному затвердженню результатів виборів – перемоги демократа Джо Байдена.

У підсумку в будівлі Капітолія і біля неї розгорілися сутички з правоохоронцями: загинули четверо людей, ще близько півсотні були затримані, пише Обозрєватель

Потім поліцейським все ж вдалося прогнати протестуючих і Конгрес відновив свою роботу, а незабаром визнав перемогу Байдена.

Сам Трамп напередодні заявив, що "ми ніколи не визнаємо поразку", але пізніше запевнив, що передача влади все ж відбудеться.

У попередній раз Капітолій зазнавав масштабного нападу ще два століття тому, в 1814 році під час англо-американської війни.

З'явилися відео моменту пострілу охоронця, який забрав життя жінки. Його опублікував Telegram-канал Life Shot.

Ешлі Беббіт 14 років прослужила в ВПС США. Вона займала керівну посаду в сфері забезпечення безпеки. Жінка проживала в Сан-Дієго і була активною прихильницею президента Сполучених Штатів Дональда Трампа.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Гаврилюк Олександр
    Гаврилюк Олександр

    Дибіли. Потрібно вміти визнавати поразку. Прописані правила поведінки (закони) перш за все. Тоді буде порядок. А не хто як хоче так і др.........

    8 січня 2021, 16:37
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися