Біля Туреччини затонуло судно з 10 українцями
Світ

Біля Туреччини затонуло судно з 10 українцями

17 січня 2021, 18:05
0
0
Сподобалось?
0

17 січня біля берегів Туреччини затонуло суховантажне судно Арвін, на борту було 10 українців.

Про це повідомляє Анадолу з посиланням на губернатора провінції Бартин Синана Гюнер, передає Кореспондент.

«Ми заявили, що судно було під російським прапором, але пізніше ми дізналися, що воно ходило під прапором Палау. Воно перевозило вантаж з Грузії в Болгарію і було відправлене в порт Бартин через несприятливі погодні умови... Екіпаж корабля – громадяни України», – сказав Гюнер.

За його даними, екіпаж складався з 13 осіб. Зараз рятувальники намагаються дістатися до ще двох осіб, які перебувають в скелястій місцевості.

«Біля берегів Туреччини затонуло судно Arvin із 10 українцями та 2 іноземцями на борту. 6 осіб врятовані, 2 загинули. Пошуково-рятувальна операція щодо 4 моряків триває. Українські консули вирушили в порт Бартин для надання консульської допомоги. «Гаряча» лінія: +90 539 550 98 98», - повідомляє у Твіттері речник МЗС України Олег Ніколенко.

У Міноборони Туреччини зазначили, що в операції з порятунку членів команди затонулого російського суховантажу задіяний також фрегат ВМС.

Интерфакс, своєю чергою, з посиланням на Росморречфлот повідомляє, що на борту суховантажного судна було двоє громадян Росії, а судновласник затонулого судна – українська компанія Arvin Shipping LTD.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися