У Росії підполковника з дружиною знайшли мертвими і в підгузках
Світ

У Росії підполковника з дружиною знайшли мертвими і в підгузках

18 січня 2021, 11:51
0
0
Сподобалось?
0

У підмосковній Балашисі у власній квартирі знайшли мертвими російського підполковника та його дружину. Подружжя було одягнене у підгузки, а в квартирі, де їх виявила їхня донька, були розкидані секс-іграшки, наркотики та віагра. Подружжя померло під час БДСМ-сесії під наркотичними речовинами. Про це пише ТСН.

За даними видання, про смерть подружжя 14 січня повідомила в поліцію їхня доросла дочка. Того дня її 44-річний батько, який працював в службі безпеки одного з банків, без попередження не з'явився на роботу. Дочка отримала дзвінок від начальника свого батька, пішла додому до батьків і виявила їх мертвими.

Обидва лежали на ліжку, одягнені в підгузки. Тіла померлих були покриті гематомами. На місці оперативники виявили в квартирі секс-іграшки і пристосування для БДСМ, а також наркотичні речовини, збуджувальні засоби, віагру та шприци. Експерти з'ясували, що спочатку померла 45-річна жінка, а потім її чоловік - на його руках знайшли сліди від уколів.

Дочка померлих розповіла, що знала про таке захоплення батьків. Вони часто закривалися будинку і просили її заздалегідь привезти їм продукти і підгузники. За її словами, батьки могли усамітнюватися таким чином на цілий тиждень.

Також, як розповіла дівчина, одного разу її матір скаржилася сусідам на те, що чоловік розпускає руки. На деякий час вона переїхала в орендоване житло, однак незабаром повернулася до чоловіка. Сама дочка свого часу теж покинула рідний дім через те, що, за її словами, батько її бив і вимагав підкорятися йому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися