35-річна російська блогерка народила дитину від 21-річного пасинка
Світ

35-річна російська блогерка народила дитину від 21-річного пасинка

30 січня 2021, 12:31
0
0
Сподобалось?
0

Марина Балмашева розлучилася з чоловіком, з яким прожила 14 років, і стала жити разом з пасинком – сином колишнього чоловіка від першого шлюбу. 

Після того, як ситуація стала відома широкому загалу, Балмашеву позбавили опіки над п'ятьма прийомними дітьми. Не дивлячись на це - 16 січня жінка народила від пасинка Володимира дитину. 

Про це стало відомо на сторінці блогерки в Instagram.

Марина Балмашева розлучилася з чоловіком Олексієм Шавиріним на початку 2020 року після 14 років шлюбу. Разом вони виховували п'ятьох дітей: на чотирьох оформили опіку, а дівчинку з синдромом Дауна вдочерили. Після того, як у соціальних мережах жінка почала розповідати про романтичні стосунки з сином колишнього чоловіка від першого шлюбу - жінку позбавили опіки. Тоді блогерша звернула увагу підписників на те, що вона не порушувала закон, і спростувала думки, що вона спокусила хлопця.

У липні 2020 року Марина Балмашева вийшла заміж за 20-річного сина свого колишнього чоловіка від першого шлюбу. Тоді жінка вже була вагітна від хлопця.

16 січня Балмашева розповіла в своєму Instagram, що народила дитину від пасинка. Дівчинка важить 3,7 кг, її назвали Ольгою. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися