У Польщі затримали вщент п'яного далекобійника з України
Світ

У Польщі затримали вщент п'яного далекобійника з України

12 березня 2021, 18:27
0
1
Сподобалось?
1

Біля Кракова затримали 32-річного водія львівської транспортної компанії Overtrans, який у нетверезому стані керував авто.

Про це пише zaxid.net.

Інцидент трапився 9 березня на автостраді А4 поблизу Кракова. Близько полудня черговий комісаріату дорожньої поліції Кракова почав отримувати дзвінки від водіїв. Очевидці інформували, що автострадою А4 їде вантажівка Volvo під керуванням нетверезого водія. На трасу відразу ж виїхав патруль, який і зупинив біля Кракова вантажівку яка «їхала від смуги до смуги».

«За кермом сидів 32-річний громадянин України. Поліцейські обстежили його алкотестері. Перше обстеження о 12:45 показало 3,46 проміле (1,65 мг/л), останнє обстеження, проведене о 13:59, засвідчило 3,65 проміле», – йдеться у повідомленні на сайті поліції Малопольського воєводства. Такий результат у 18 разів перевищує норму алкоголю в організмі.

У кабіні вантажівки поліцейські знайшли порожню велику пляшку від горілки «Хлібний дар». Водій зізнався, що випив її за кермом.

10 березня водія допитали і передали справу до суду, який заборонив йому упродовж шести місяців керувати транспортними засобами на території Польщі, а також оштрафував водія на 6000 злотих (понад 43 тис. грн).

Поліція не розголошує назви компанії, якій належить вантажівка. Однак із оприлюднених на офіційному сайті поліції фото видно, що на кабіні вантажівці є напис Overtrans, логотип компанії та номер машини – 37.

Компанія Overtrans займається транспортними перевезеннями і складською логістикою. Офіс компанії розташований у селі Підрясне Львівської ОТГ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися