В Італії знайшли мертвою зниклу півроку тому 29-річну українку
Світ

В Італії знайшли мертвою зниклу півроку тому 29-річну українку

22 травня 2021, 10:15
0
0
Сподобалось?
0

У Італії поблизу міста Кастельфранко ді Сотто, що у провінції Піза, у котеджі знайшли мертвою 29-річну українку Христину Новак. 

Про це повідомляє ТСН

Тіло виявили 21 травня. Італійська поліція встановила, що саме на цьому місці мобільний телефон дівчини перестав передавати сигнали. Христина Новак мешкала недалеко від місця, де знайшли її тіло. 

До слова, 29-річна українка Христина Новак родом з Одеси зникла ще на початку листопада минулого року у селищі Орієнтано поблизу Пізи. Дівчина перестала виходити на зв'язок після того, як за зберігання наркотиків і зброї затримали її 41-річного співмешканця. Мати зниклої Христини повідомила, що востаннє контактувала з донькою після її повернення з комісаріату, де вона давала свідчення поліції. Проти самої українки ніяких звинувачень не висували

23 березня, поліцією в містечку Кастельфранко ді Сотто, був заарештований сусід Христини та "партнер" у кримінальних справах її італійського співмешканця. Ним виявився 50-річний італійський татуювальник Франческо Лупіно, який досудовим слідством вважається підозрюваним у скоєнні вбивства українки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися