Кріштіану Роналду побив рекорд Мессі
Світ

Кріштіану Роналду побив рекорд Мессі

30 квітня 2014, 23:08
0
0
Сподобалось?
0

 

Нападник «Реала» Кріштіану Роналду - абсолютний рекордсмен головного єврокубка. Він таки обійшов форварда «Барселони» Ліонелем Мессі, з яким до останнього ділив найвище досягнення в Лізі Чемпіонів.

Так, забивши двічі у ворота «Баварії» в рамках другого матчу півфінального протистояння Ліги Чемпіонів, Роналду записав на свій рахунок 15-й і 16-й голи у нинішньому розіграші турніру. Крім того, четвертий м'яч, що влетів у ворота Мануеля Нойєра зі штрафного, став 250-м голом Роналду за мадридський клуб у всіх турнірах, повідомляє «Високий Замок».

Примітно, що результативність португальця перевищує один гол за матч (у середньому - 1,02): для того, щоб досягти ювілейного кордону, йому знадобилося 243 гри. Для порівняння, граючи за «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду забив 118 м'ячів у 292 матчах.

Чудова і результативна гра «Королівського клубу» в нинішньому євросезоні стала причиною ще одного досягнення - 37 голів у турнірі. Попередній рекорд у 35 м'ячів належить «Барселоні» під керівництвом Хосепа Гвардіоли і «Реала» на чолі з Жозе Моурінью.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися