Американка їсть прах свого чоловіка і худне
Світ

Американка їсть прах свого чоловіка і худне

22 жовтня 2021, 15:07
0
0
Сподобалось?
0

Американка Кейсі зі штату Теннессі (США) в шоу "Мої дивні пристрасті" зізналася, що їсть прах свого чоловіка Шона, який помер десять років тому. 

Відколи вдова почала це робити, вона схудла на 19 кілограмів, пише "ТСН" з посиланням на видання The Sun.

Кейсі і Шон прожили разом трохи більше року. У 2011 році молодий чоловік помер через напад астми. Його безутішна вдова важко переживала цю втрату і всюди носила із собою урну з його прахом.

“Я беру чоловіка з собою всюди: в продуктовий магазин, за покупками, в кіно, коли йду кудись поїсти”, - розповідала вона в телешоу. 

Але якось вдова випадково забруднила руки прахом чоловіка, а струсити його не землю не могла, тож просто злизала попіл з руки. За її словами, відтоді вона кожен день продовжує "їсти” свого чоловіка і схудла на 19 кг. 

“Прах схожий на суміш зіпсованих яєць, піску і наждачного паперу, але я полюбила цей смак. Коли я відкриваю урну, я відчуваю щастя. Це як прилив адреналіну”, - розповідає вона. 

Однак невдовзі ейфорія проходить і на Кейсі накочується почуття провини і сорому. Найбільше вдова боїться, що невдовзі вона з'їсть прах цілком і остаточно втратить улюбленого чоловіка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися