У Польщі мобілізація загонів тероборони на кордоні з Білоруссю
Світ

У Польщі мобілізація загонів тероборони на кордоні з Білоруссю

8 листопада 2021, 19:51
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні нелегальні мігранти здійснили спробу штурму білорусько-польський кордону. Озброєний лопатами й спеціальними ножицями для прорізання  загороджень з колючого дроту натовп намагався прорватися на територію ЄС. Білоруські прикордонники та військові застосовувати проти них перцевий газ. Водночас прикордонники Білорусі, які й привели колону мігрантів на межу з Польщею, спокійно спостерігали за тим, що відбувається зі сторони. Відповідні фото та відеоматеріали оприлюднило Міністерство оборони РП.

Першу атаку мігрантів полякам вдалося відбити. Нелегали стали табором під польським кордоном, їх охороняють білоруські прикордонники.

У Twitter військ територіальної оборони тим часом повідомили, що військових двох батальйонів 1-ї Підляської бригади тероборони, з Білостока і Гайнівки, просять терміново з’явитися на місце збору. Це стосується близько тисячі осіб. Вранці учасників тероборони з прикордонних воєводств попросили бути готовими вирушити на збір у межах 6–12 годин.

Тим часом польські ЗМІ пишуть, що білоруські прикордонники почали стріляти у повітря, аби не дозволити мігрантам відступити у глиб своєї країни.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися