Убила п’ятьох дітей через фото чоловіка з коханкою
Світ

Убила п’ятьох дітей через фото чоловіка з коханкою

18 грудня 2021, 12:56
0
-1
Сподобалось?
-1

А сама стрибнула з мосту – і вижила

«Матір-смерть» – так назвали 27-річну Христину з міста Золінген (Німеччина). Вона убила п’ятьох своїх дітей! Бо не змогла змиритися з черговою зрадою…

Потопила, як кошенят

Христина мешкала у цьому німецькому місті зі своїм третім чоловіком. Коханий взяв її з двома дітками від двох попередніх шлюбів. Йому народила ще чотирьох. Христина завжди грала роль ідеальної матері, про неї ніколи ніхто із сусідів й подумати не міг нічого поганого. Встигала і малечі дати раду, й сама завжди виглядала доглянутою. Але незадовго до трагедії чоловік повідомив її, що йде із сім’ї. І все змінилося.

Жінка довго приходила до тями після неприємної новини, що її ошелешила. Емоції вирували через край. Вона намагалася своєму гніву та розпачу дати раду, та раптом чоловік виставив у соціальній мережі фото з новою пасією. «Ти своїх дітей більше ніколи не побачиш!» – написала йому Христина. І стала втілювати свій страшний задум.

Найстарший її син Марсель був у школі. А меншим жінка саме готувала сніданок. До улюблених страв додала синам та донькам… наркотики. Зробила це, щоб з ними легше було впоратися. Донечкам Мілені було трошки більше року, Леоні – два, Софі – три, їхнім братикам Тімо та Луці – шість та вісім. Коли дітям стало погано, горе-матір понесла їх у ванну та потопила, як кошенят. Після цього загорнула кожне бездиханне тільце в рушник й вклала у ліжечко. І сиділа поряд, дивлячись на їхні мертві обличчя. Чекала зі школи найстаршого сина.

Ніколи не зможе клопотати про помилування

Марсель повернувся зі школи після обіду. Увійшовши в дім, він побачив мертвими братів та сестер і матір, в якої тільки й мови було: «Ходімо, стрибнемо під поїзд…»

Він страшенно перелякався, але відповів, що цього робити не хоче. Мати все одно змусила його вдягнутися і йти з нею. А прямували вони на залізничний вокзал. Дорогою хлопчик встиг надіслати страшне повідомлення бабусі, яка живе за кількадесят кілометрів від Золінгена. Та відразу викликала поліцію. На жаль, за домашньою адресою всі уже були мертві. Сусіди розповіли: поліцейські вийшли із квартири в сльозах. Вдома панували бруд та безлад.

Христину знайшли у місті Дюссельдорф на вокзалі. Вона вийшла з потяга, залишивши в ньому свого 11-річного Марселя – таки відпустила його живого до бабусі. А сама стрибнула на колії. Однак… промахнулася. Жінка впала між рейками, тож поїзд її не переїхав. З різними травмами її госпіталізували.

На днях винесли вирок у цій страшній справі. Спочатку жінка стверджувала, що до квартири забрався невідомий, який зв’язав її, змусив написати повідомлення та вбив дітей. Але ніхто цьому не повірив. «Матері-смерті» дали довічне позбавлення волі! Вона ніколи не зможе клопотати про помилування.

Світлана РІДНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися