До білоруського Гомеля з ЧАЕС привезли опромінених російських терористів
Світ

До білоруського Гомеля з ЧАЕС привезли опромінених російських терористів

30 березня 2022, 23:19
0
0
Сподобалось?
0

Чергову партію опромінених радіацією російських військових, що захопили Чорнобильську зону, привезли в білоруський Центр радіаційної медицини у Гомелі.

Відповідне повідомлення з фото оприлюднили в Телеграм-канал “Беларускі Гаюн”.

“Гомель, приїхали близько 7 медичних ПАЗів у Республіканський науково-практичний центр радіаційної медицини та екології людини. З фотографії видно, що в машинах є люди. Зазначимо, що в цьому центрі на регулярній основі привозять російських солдат”, – йдеться у дописі.

Інформацію прокоментував і голова Асоціації чорнобильських туроператорів України Ярослав Ємельяненко. Він висловив думку, що російські окупанти зазнали радіаційного опромінення, коли окопували свої позиції у Чорнобильській зоні, зокрема в радіоактивному Рудому лісі.

“Накопалися окопів в Рудому лісі, суки? Тепер живіть із цим залишок свого короткого життя. Є правила поводження з цією територією. Вони обов’язкові для виконання, бо радіація – це фізика. Вона працює без урахування статусів чи погонів. При наявності мінімального інтелекту у командування чи солдатів, можна було уникнути цих наслідків. Країна мавп”, – написав у себе у Facebook Ємельяненко.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися