У Держдумі РФ говорили про мільярдний кредит самозванцям з ДНР
Світ

У Держдумі РФ говорили про мільярдний кредит самозванцям з ДНР

4 червня 2014, 19:11
0
0
Сподобалось?
0

Керівництво донецьких сепаратистів просить у Росії надати «стабілізаційний кредит» у розмірі 30 млрд рублів (близько $1 млрд).

Як передає кореспондент УНІАН, про це в держдумі Росії на розширеному засіданні представників громадських організацій та органів державної влади заявив один з лідерів донецьких сепаратистів Борис Борисов.

«Єдиний вихід із ситуації полягає в негайному перезапуску економіки регіону на основі російського рубля. Для цього необхідно створення центрального банку і отримання стабілізаційного кредиту від Росії в розмірі як мінімум $1 млрд», - сказав він, уточнивши, що такий банк пропонується створити в Ростові-на-Дону.

За словами Бориса Борисова, необхідність надання такого кредиту пояснюється тим, що економіка Донбасу становить приблизно понад 1 трлн рублів річного валового регіонального продукту». Кредит на $1 млрд складає близько 2-3% від ВВП Донецької області. Як він зазначив, це невелика сума, але вона допоможе організувати «нормальний господарський обіг» в області. «Це не велика цифра. На підставі внутрішніх ресурсів можна було б докапіталізувати цю суму вдвічі і мати достатньо засобів для організації нормального господарського обігу», - підкреслив він.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися