Білорусь погрожує руйнуваннями Польщі, Литві та Латвії
Світ

Білорусь погрожує руйнуваннями Польщі, Литві та Латвії

18 квітня 2022, 20:47
0
-1
Сподобалось?
-1

Так званий «держсекретар Радбезу Білорусі» Олександр Вольфович пригрозив «руйнуваннями, загибеллю і вибухами» трьом країнам Євросоюзу – Польщі, Литві та Латвії.

Його цитують білоруські ЗМІ, передає УНІАН.

Вольфович стверджує, що в цих країнах нібито збільшується кількість військових і озброєння, модернізується військова інфраструктура. Він також заявив про збільшення числа польотів зарубіжної авіації поблизу кордонів Білорусі.

«Вони свою інфраструктуру приводять у відповідність незрозуміло чому, напевно, розв’язуванню, підготовці агресії. Думаю, простий народ – польський, литовський – бачить те, що відбувається сьогодні в Україні, які руйнування, яка трагедія, як гинуть прості люди на території України. Сподіваюся, він цього не захоче, тому що не вийде так, що вони розв’яжуть агресію проти Білорусі та військові дії будуть проходити тільки в Білорусі. Ні, на їхній території теж будуть руйнування, загибель, вибухи», – заявив соратник диктатора Лукашенка.

Зазначимо, раніше Лукашенко назвав звірства російських військ у Бучі «спецоперацією Британії».

Як відомо, Білорусь офіційно не вступала у війну з Україною, проте з її території регулярно відбуваються ракетні обстріли, а також наступали російські окупанти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися