Пєсков мав вагітну дружину і 14-літню коханку
Світ

Пєсков мав вагітну дружину і 14-літню коханку

30 квітня 2022, 14:30
0
0
Сподобалось?
0

У СРСР його могли судити за педофілію

Уже двадцять літ вірою і правдою служить путіну його прес-секретар пєсков і все багатіє. Він, його дружини, діти живуть на широку ногу, смітять грішми і розкошують, а простим росіянам пєсков дурить голови байками про «бандерівців» та світову змову.

Ледь не вдушився від астми

Батько пєскова був дипломатом, працював у Лівії, Єгипті, Арабських Еміратах. Дмитро закінчив англійську спецшколу в москві, Інститут Азії та Африки. З 1989 року працював у Міністерстві закордонних справ СРСР. А після того, як путін став керувати росією, пєсков став багатіти. Має колекцію елітних годинників, яхту, будинок, розкішну квартиру в Парижі. А елітних машин не злічити – «лексуси», «тесли», «ферарі», «мерседеси». До речі, пєсков хронічно страждає астмою, напади якої не раз були небезпечними для життя. 

Одружений пєсков уже третій раз. Першою його дружиною стала онучка Будьонного, армія якого відзначилася масштабними погромами в Україні. Цей шлюб, а також зв’язки батька посприяли стрімкому стартові у кар’єрі. У 1999 році пєсков поїхав до Туреччини, де працював секретарем при аташе. І тут він закрутив бурхливий роман з 14-річною Катериною Солоцинською, донькою посла. У той час дружина пєскова була вагітною. У Союзі його могли б засудити за розбещення неповнолітньої, однак батьки дівчини дочекалися повноліття дочки, розлучення пєскова з онучкою Будьонного і видали свою Катю заміж за цього молодого дипломата. Завдяки новому тестю його перевели на роботу до росії. Тут часто заводив романи. І таки покинув дружину заради розлученої фігуристки Тетяни Навки. Катерина з донькою та двома синами виїхала до Парижа, де вийшла заміж. А пєсков весільну подорож з третьою дружиною провів на найдорожчій яхті світу. У цьому шлюбі народилася донька. Живе сім’я під москвою у будинку за один мільярд рублів.

Син крав телефони і сидів у тюрмі в Британії

Діти пєскова розкошують у Європі. Старший Микола жив у Британії. Не здобув освіту, а відбирав у перехожих гроші та телефони. І двічі відсидів у в’язниці. Після цього відомий батько забрав сина до росії і влаштував кореспондентом у «Раша Тудей!». Справи Миколи різко пішли вгору, і тепер він хизується дорогими машинами, мандрівками. Лише за 2017 рік отримав 116 штрафів за перевищення швидкості!

Дочка Єлизавета живе то у росії, то у Європі, виставляє напоказ фотографії свого розкішного життя. У 2019 році була стажеркою Європарламенту. На початку війни вона навіть написала на своїй сторінці «Нет войне!», однак швидко видалила. І коли нещодавно США запровадили санкції проти дружини пєскова та його дорослих дітей, усі вони були просто шоковані.

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися