Пісня з «Євробачення» підняла з коми українку
Світ

Пісня з «Євробачення» підняла з коми українку

22 травня 2022, 20:33
0
0
Сподобалось?
0

Коли у лютому почалася війна, батько вирішив вивезти 16-річну доньку за кордон. Дорогою потрапили в аварію. Дівчинку з травмами у стані коми перевезли до однієї з лікарень Львова, її стан не змінювався. Тож для подальшого лікування її відправили до Італії, в Турин.

Тут для хворої облаштували окрему палату. Щоб дівчина могла швидше повернутися до активного життя, у палаті звучала італійська музика. Адже пацієнтка є палкою прихильницею італійського рок-гурту Mаneskin. Ця група у 2021 році представила свою країну на «Євробаченні» і виграла. Тож цьогоріч пісенний конкурс проходив в Італії, а саме – в Турині.

– Схоже, в одну з ночей, коли дівчинка, перебуваючи у комі, слухала їхні пісні, у неї стався викид емоцій, – розповів завідувач відділення нейро­реабілітації туринської лікарні Мауріціо Беатрічі.

І дитина через понад два місяці перебування у комі почала приходити до тями! Процес пробудження розпочався, радіють рідні. Хоча й розуміють, що шлях до повного одужання може бути ще дуже довгим. Але прогрес помітний. Аби його не втратити, дівчину продовжують лікувати музикотерапією від гурту Maneskin.

Світлана РІДНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися