Найгарніша жінка Америки вийшла заміж за 90-літнього діда на візку
Світ

Найгарніша жінка Америки вийшла заміж за 90-літнього діда на візку

21 серпня 2022, 20:52
0
0
Сподобалось?
0

Ця незвичайна пара наробила галасу у США у девʼяностих. Красуня-білявка Анна-Ніколь Сміт вийшла заміж  за 90-літнього мільярдера Джеймса Говарда Маршалла. Минуло трохи більше року, і чоловік помер. А молода вдова, що так чекала його грошей, спадку… не отримала.

Одразу після весілля втекла від жениха

Анну-Ніколь насправді звати Вікі Лінн. Вона народилася 1967 року. Батько сімʼю покинув рано, тож дівчина ледве закінчила вісім класів і пішла працювати у бар офіціанткою. Там вона зустріла майбутнього чоловіка, який був кухарем. У 18 років народила сина Деніела. Пара прожила разом всього два роки. І тоді молода жінка пішла танцівницею у стриптиз-клуб. Там вона і познайомилася з 88-літнім мільярдером  Говардом Маршаллом, що вже був прикутий до інвалідного візка. Він закохався у молоденьку танцівницю з першого погляду і почав її утримувати. Засипав її дорогими подарунками, презентував шикарну машину «Ролс-Ройс». Саме він їй вигадав нове сценічне імʼя Анна-Ніколь і проклав їй дорогу у кінематограф.

Кілька разів пропонував одружитися, але Сміт відтягувала. І нарешті погодилася. Та одразу після весільних урочистостей наречена покинула жениха, пояснивши, що їй терміново треба летіти на фотосесію. Чоловік сидів в інвалідному візку і плакав.

За три дні народилася дочка і помер син

Через 14 місяців Маршалл помер. Тільки сталася халепа – він забув внести імʼя молодої дружини у заповіт. Тому одразу після смерті їй не вдалося стати повноправною власницею усіх його безмежних статків. Цілих десять років вона судилася за спадок з дітьми покійного чоловіка. За цей час вона знімалася у своєму шоу, грала у будь-яких фільмах, бо не було грошей на багате життя. У той же час ще й боролася із зайвою вагою.

Останній рік її життя був багатим на різні події. У 38 років Анна-Ніколь народила дочку від адвоката, який допомагав їй боротися за спадок. А всього через три дні помер 20-річний син, очевидно, від заборонених речовин. Жінка дуже переживала його смерть, два тижні не виходила з дому. Проте, незважаючи на велике горе, у той же місяць вийшла заміж за свого адвоката. Але цей шлюб тривав лише кілька місяців, бо Анна-Ніколь раптово померла. Як виявилося, у неї була задавнена пневмонія. Після її смерті розгорівся ще один скандал: обʼявилися кілька… батьків її маленької дочки. Аналіз ДНК виявив, що справжнім татои дівчинки є не адвокат, за якого Анна-Ніколь перед смертю вийшла заміж, а фотограф. Колишню найгарнішу жінку США поховали лише через місяць, бо родина не могла визначитися з місцем. Покоїться Анна-Ніколь на Багамських островах поруч із сином – так, як вона заповідала.

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися