ЄС наклав санкції на Іран за безпілотники в Україні
Світ

ЄС наклав санкції на Іран за безпілотники в Україні

20 жовтня 2022, 16:06
0
0
Сподобалось?
0

Санкції по Ірану запровадили в рекордно короткі терміни
Про це повідомило у Twitter головування Чехії у Раді ЄС, пише "Європейська правда".

"Санкції щодо Ірану в рекордно короткі терміни! Після триденних переговорів посли ЄС домовилися про заходи проти організацій, які постачають іранські безпілотники, що завдали ударів по Україні. Письмову процедуру завершено, санкції набувають чинності сьогодні вдень після публікації в "Офіційному журналі", - йдеться у повідомленні.

Також країни Європейського Союзу вирішили заморозити активи 3 фізичних осіб та 1 організації, відповідальних за постачання безпілотників. ЄС також готовий розширити санкції ще проти 4 іранських організацій, які вже фігурували в попередньому списку санкцій.

Додамо, що раніше ЗМІ повідомляли, що під санкції потраплять начальник штабу Збройних сил Ірану генерал-майор Мохаммад Хоссейн Багері, командувач Аерокосмічного корпусу гвардії ісламської революції Саєд Агаджані та Ходжатола Гореїші, який відповідає за логістику в іранському міністерстві оборони.

Іран офіційно відкидає звинувачення в постачанні зброї для російських військ, а самі окупанти намагаються замаскувати іранське обладнання під російською назвою «Герань-2».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися