Уже місяць російський айтішник живе у лісі – втік від повістки
Світ

Уже місяць російський айтішник живе у лісі – втік від повістки

5 листопада 2022, 15:22
0
1
Сподобалось?
1

Після оголошення мобілізації у росії айтішник пішов жити у ліс. Він уже  виступав проти війни в Україні, за що суд призначив йому кілька штрафів та арешт. Тому чоловік не став чекати повістки. «У мене завжди перед очима був варіант: або я піду в магазин, а потім мене під руки поведуть у військкомат, або я буду в не дуже комфортних умовах у лісі, але на волі», – каже він. Не захотів їхати з росії, бо не має родичів за кордоном, які б допомогли з житлом.

Останні кілька років айтішник ходив у походи, тож досвід виживання в екстремальних умовах має. Неподалік, за три хвилини ходьби від житлового намету, він обладнав офіс з інтернетом – для цього почепив на дереві антену. Робота за графіком, як і вдома: по вісім годин на день п’ять днів на тиждень. А ще він через телеграм-канал розповідає про своє виживання в глухому лісі. Радить, який ліпше намет купити, яку подушку і спальний мішок взяти, до речі, «ліжко» у російського айтішника… жовто-блакитного кольору. «Тут фізична активність більша. І, на мій погляд, це трошки допомагає впоратися з цим фоном новин, стресом та з переживаннями», – додає чоловік. Наразі росіянин зізнається, що не очікував, що доведеться так довго жити у лісі. Він чекав, що через місяць мобілізація закінчиться. Тепер же думає над тим, який намет купити на зиму.

Близькі та колеги знають, що чоловік пішов у ліс, і підтримують його. А справжнім тилом для нього є дружина – без її підтримки та участі не вийшло б і половини задуманого!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися