У замку Пугачової зроблять… морг
Світ

У замку Пугачової зроблять… морг

13 травня 2023, 14:02
0
1
Сподобалось?
1

Російське зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова вже рік не живуть у своєму замку, що неподалік москви у селищі Грязь. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну артисти висловили протест і взагалі виїхали з країни. Вони живуть в Ізраїлі, а влітку переїздять у відомий латвійський курорт Юрмала. Очевидно, зрозуміли, що не повернуться в росію, тому продали свій розкішний замок.

Маєток купив російський бізнесмен, колишній учасник гурту «Ленінград» Стас Барецький. У замку, який Галкін збудував для дружини Алли, тепер буде морг для російської еліти, а на території цвинтар. А ще продюсер має намір зробити тут крематорій, трунову майстерню, музей історії цвинтарної справи від часів кривавого царя Івана Грозного до сучасності, мовляв, похмура обстановка замку для цього явно підходить.

Будинок і справді схожий на середньовічний замок з вежами, де можна знімати кіно. Маєток розташований за 40 кілометрів від москви на ділянці в один гектар. Галкін сам зізнавався, що завжди мріяв жити у замку на пагорбі, тому місце в Грязі ідеально підходить. Замок площею майже в три тисячі квадратів має шість поверхів, 20 кімнат, парадний і камінний зали, дві кухні, їдальню, зимовий сад, бібліотеку, обсерваторію з телескопом. Кімнати оздоблені італійським мармуром, кришталевими люстрами, фресками, на стелях – візерунки, на стінах – картини відомих художників, високі дзеркала, натуральне каміння, паркет зроблений з рожевого дерева, всюди готичні меблі з позолоченими ніжками, дорогі скульптури, лицарі в обладунках, дорогі підсвічники, у саду амфітеатр... Словом, так і віє старовиною, хоч маєток збудований всього сімнадцять років тому. А тому обладнаний сучасними технологічними новинками: система «розумний будинок», ліфт, кінотеатр, спа-центр, підземний гараж, басейн в китайському стилі. За усією цією розкішшю потрібно було постійно дбати, тому подружжя мало домашніх працівників, які жили в окремому блоці на території. Для гостей було передбачено окреме крило в замку. Є в будинку і потаємні кімнати, які нелегко відшукати. Що цікаво, маєток має підземні ходи, котрі збереглися на території ще з минулого століття. За чутками, будівництво для сім’ї обійшлося в 10 мільйонів євро, лише на облаштування кухні витрачено близько 100 тисяч євро.

Галкін та Пугачова дуже любили своє гніздечко у Грязі. Артист часто викладав відео та фото, на яких показував своє сімейне життя. Як він з дітьми вітають Аллу Пугачову з днем народження, як дочка та син готують на кухні для неї святковий сніданок. Вчив сина, як міняти лампочки у величезній люстрі в холі. Словом, це було щасливе життя щасливої сім’ї. Тож як зреагували Пугачова та Галкін, що з їхнього маєтку, у який вклали душу і чималі гроші, зроблять морг – невідомо.

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися