лукашенко витанцьовує з юними красунями
Світ

Поки жінка Лукашенка доїла корову, «бацька» скакав по моделях

4 червня 2023, 15:51
0
0
Сподобалось?
0

Життя білоруського диктатора лукашенка, як і кремлівського путіна, оповите таємницями. Проте журналісти багато чого «накопали» про «бацьку», його законну дружину, дітей та численних коханок.

Вчилися в одній школі

Єдина законна дружина лукашенка – Галина Желнерович. Їй вже 68 років, вона давно не живе зі своїм чоловіком і навіть не бачиться. А починалася їхня історія кохання так романтично. Галина і Лукашенко познайомилися у школі в селі Рижковичі. Її мати була вчителькою білоруської мови, вчила і майбутнього зятя-диктатора. Як розповідала Галина журналістам, заради побачення з нею лукашенко пішки ходив чотири кілометри. Закохані разом читали багато книг і вступили до Могильовського інституту на історичний факультет. Після закінчення вузу 21-річний Лукашенко на березі Дніпра зробив пропозицію Галині. У шлюбі в пари народилося двоє синів – Віктор та Дмитро, мають лукашенки і семеро внуків.

Поки діти були маленькі, Галина працювала в дитячому садочку. А від січня 1998 року очолювала відділ Могильовського облвиконкому з оздоровлення населення. Чим зараз займається – невідомо. За всі роки президентства Лукашенка законна дружина Галина лише один раз супроводжувала чоловіка у його закордонній поїздці – це було 1994 року в Ізраїль.

Чому завершився цей шлюб – невідомо. Кажуть, через численні зради Лукашенка. А ще подейкують, що Галина не захотіла їхати услід за своїм чоловіком-політиком у Мінськ. Поки він там керував, якось журналісти розвідали, що Галина живе у рідному селі Рижковичі, і поїхали до неї. «Я сама обрала таке життя», – зізналася їм жінка. Очевидно, вона радо прийняла гостей, бо позувала перед камерою – у домашньому квітчастому халаті доїла корову. Це фото у газеті так розлютило Лукашенка, що він наказав забрати від Галини корову, обнести хату високим парканом і приставити охорону.

На конкурси краси сам відбирав кандидаток

А поки Галина живе у селі, лукашенко міняє жінок, як рукавички. У 2004 році в нього народився улюблений синок Колєнька. З малих літ він тягав хлопчика по різних з’їздах, у робочих поїздках за кордон, навіть у москву до путіна. Хто є матір’ю нащадка – таємниця. Проте кажуть, що це може бути колишній особистий лікар Лукашенка – Ірина Арбеніна. Але її вигнали. На посаду головлікаря призначили Світлану Коношенко. Відразу поповзли чутки, що вона нова пасія Лукашенка, бо багато часу з ним проводила і їздила у закордонні візити.

Але в Лукашенка є інша пристрасть – конкурси краси, на які він нібито сам відбирає кандидаток. Оці юні моделі йому так подобаються, що багатьох вважають його коханками. Але тепер 68-річний Лукашенко заслаб. Навіть на московському параді по Красній площі його возив спеціальний автомобіль, а в аеропорт він помчав на швидкій. Очевидно, «бацькові» вже не до красуньок. Але недавно він запевнив: «Я вмирати не збираюсь. Ви ще зі мною помучитесь».

Юрій ОСИПЧУК

Дружина лукашенка – Галина

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися