Папа підтримує зв’язки з російською церквою через… пророцтво
Світ

Папа підтримує зв’язки з російською церквою через… пророцтво

4 червня 2023, 12:00
0
1
Сподобалось?
1

Минулого року, коли почалася велика війна, Папа Римський постійно закликав до примирення нашого народу і ворога. Як виявляється, понтифік вірить, що з російською церквою не треба розривати зв’язки саме через Фатімське пророцтво. Про це журналістам розповів посол України при Святому престолі та Мальтійському ордені Андрій Юраш.

«Росія буде нести блуди і війни по всьому світу»

Влітку 1917 року біля португальського міста Фатіма Діва Марія стала являтися трьом пастушкам – 6-річній Жасінті, 7-річному Франциску та 10-річній Лусії. Мати Божа попередила, що старша Лусія має стати монахинею, а двох менших пастушків забере до себе у Царство Небесне. Так і сталося. Невдовзі Жасінта і Франциск померли. А Лусія й справді стала черницею та єдиною хранителькою Фатімських таємниць. За свій довгий вік вона побачила, як збулися передбачення. Закінчення Першої світової війни, початок Другої світової, поширення комунізму. А також пророцтво про «ніч, освітлену невідомим сяйвом». Воно збулося з 25 на 26 січня 1938 року, коли майже на чотири години небо освітило сильне полярне сяйво на пів світу, що зупинило радіосигнал у Канаді та Європі. Фатімські послання були закриті Церквою аж до 2001-го! Бо в них значилися пророцтва про замах на Папу, переслідування християн і сатану у Церкві.

«Я ще прийду просити про присвячення росії Моєму Непорочному Серцю, – казала пастушкам у 1917 році Мати Божа. – Якщо послухають моїх прохань, росія навернеться й настане мир; якщо ні – поширюватиме свої блуди по світу, спричиняючи війни і переслідування Церкви». 1929 року, коли комуністи безбожно нищили храми, а «червона чума» ширилася світом, сестра Лусія у монастирі знову побачила Богородицю. Діва Марія сказала: «Настав час, коли Бог хоче, щоби Святійший Отець у єдності з єпископами цілого світу присвятив росію Моєму Непорочному Серцю». Про це прохання сестра Лусія сповістила Папу Римського, але він жодних кроків не зробив.

Обряд до покаяння Росії провели аж через 100 літ

Про Фатімські пророцтва згадали у 1942 році, коли у Європі палала війна, і провели спеціальні молитви на посвячення Росії. Це зробили також у 1967-му, у 1982-му, але то не було так, як просила Діва Марія. Лише 25 березня 1984 року Іван Павло ІІ, переживши стрілянину і прочитавши про замах у Фатімських пророцтвах, провів спеціальний обряд. Звершив посвячення росії Непорочному Серцю Діви Марії у єдності з усіма єпископами – так, як того просила Діва Марія ще у 1929 році. Та сестра Лусія зазначила: «Уже пізно».

І от коли у 2022 році росія великою війною пішла на Україну, 25 березня Папа Римський зі священниками провели особливу службу у Ватикані «Навернення росії до Непорочного Серця Діви Марії», щоб привести росію від гріхопадіння до покаяння. Людство вже не сумнівається, які біди і нещастя принесла ця нація усьому світу. Папа Римський назвав «спецоперацію» війною, а патріарха кіріла прислужником путіна. Проте Ватикан вважає російську державу «заблудлою вівцею», а тому її треба навертати на праведний шлях. 

Нещодавно між українським президентом та Папою Римським відбулася 40-хвилинна розмова. Володимир Зеленський подарував понтифіку ікону Мадонни, написану на залишках бронежилета. Можливо, Папа врешті приїде в Україну і сам погляне на те пекло, що створили путінські рашисти, увірвавшись до нас зі своєї країни – «заблудлої вівці».

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися