У Грозному день народження Рамзана Кадирова «відзначили» терактом — 5 поліцейських загинули
Світ

У Грозному день народження Рамзана Кадирова «відзначили» терактом — 5 поліцейських загинули

5 жовтня 2014, 20:54
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні ввечері у столиці Чечні Грозному смертник підірвав бомбу, в результаті чого за попередніми даними загинули п'ятеро поліцейських. Вибух стався в центрі міста незадовго до початку концерту до Дня міста. Сьогодні ж президент Чечні Рамзан Кадиров святкує свій день народження.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на російські ЗМІ.

«Біля рамок-металодетекторів, встановлених біля концертного залу, співробітники поліції, які несли там службу, помітили підозрілого молодика. Коли поліцейські вирішили додивитися і встановити його особу, чоловік вчинив само підрив», - розповіли в поліції. Кадиров стверджує, що смертник представився співробітником правоохоронних органів та при собі мав пістолет. «Він підійшов з пістолетом до посту, представився співробітником правоохоронних органів. Незважаючи на це, поліцейські попросили пред'явити документи і почали обшук. Під час огляду стався вибух», - сказав Кадиров.
У результаті вибуху його жертвами стали п'ятеро поліцейських, ще вісім були поранені. Особу терориста вже встановлено - ним виявився 19-річний уродженець Грозного Опті Мударов. За даними МВС РФ, два місяці тому він пішов з дому в Старопромисловському районі Чечні, його родичі нічого не знали про його місцеперебування. В результаті вибуху Мударов загинув. На місці події працюють групи з працівників МВС, ФСБ і СКР. Незважаючи на ці обставини, святковий концерт в Грозному не відмінили.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися