Колишня наглядачка з австралійської тюрми виборола титул «Голої міс світу»
Світ

Колишня наглядачка з австралійської тюрми виборола титул «Голої міс світу»

1 серпня 2018, 11:52
0
0
Сподобалось?
0

Мешканка Австралії Ізабелла Дельтор працювала наглядачем у в’язниці суворого режиму і навіть рухалася по кар’єрних сходах, однак згодом вона зрозуміла, що хоче зніматися в порно.

Дівчина пояснила, що на колишній роботі колеги й ув’язненні часто надавали значення її зовнішньому вигляду, а не професійним якостям. У якийсь момент дівчині стало неприємно від того, що її сексуальність заважала роботі, і вона зрозуміла – може заробляти на ній гроші.

Ізабелла спочатку таємно зайнялася стриптизом і зрозуміла, що їй дуже подобається ця професія. Після запрошення в один з найзнаменитіших стриптиз-клубів Австралії вона остаточно залишила роботу наглядачкою і за одну ніч заробила стільки, скільки отримувала у в’язниці за два тижні.

Австралійка впевнена, що нова робота допомогла їй набути впевненості і підвищити самооцінку.

У 2015 році Ізабелла Дельтор Стала «Голою міс світу» й вирішила зав’язати з кар’єрою моделі. Але дізнавшись, що у 2018 році конкурс відбудеться у її рідному Мельбурні, вирішила знову поборотися за корону найгарнішої оголеної жінки світу й таки вдруге тріумфувала на конкурсі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися