Допомога з Інтернету

Перш за все хочу зазначити, що це не реклама і не заклик. Я просто хочу розповісти як небайдужі люди можуть самоорганізуватися задля допомоги тим, хто її потребує. І якщо ця стаття не залишить вас байдужими - я думаю проблем з тим, щоб приєднатися до групи ентузіастів у вас не буде.

То про що ж я? Про допомогу, яку організували люди, які навіть особисто не знайомі між собою онкогематологічному відділенню Волинської дитячої обласної лікарні.

Все почалося з того, що користувач форуму board.lutsk.ua valerija попросила допомогти старими телевізорами, DVD плеєрами, тощо. Їх планувалося встановити в палатах маленьких пацієнтів, щоб хоч якось скрасити їхнє і без того непросте перебування в лікарні, адже малеча так любить мультики!

На її прохання відгукнулися інші користувачі цього форуму і вже через добу (!) було зібрано 320 гривень. Ініціативу взяла на себе користувач Oksana04. Через три доби було зібрано 1210 гривень і в обговоренні користувачі вирішили придбати нові телевізори, з гарантією.

25го жовтня користувач snight домовився з керівництвом фірми Софт Лайн про можливість придбати телевізори без націнки, а вже 26го жовтня телевізори були придбані і до того ж в подарунок отримали DVD i VHS програвачі.

Тобто всього за тиждень небайдужі мешканці міста, об'єднані спільною метою змогли допомогти діткам.

за матеріалами сайту Луцьк неформатний

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>