Волиняни презентуватимуть у Берліні медовуху

Делегація з Луцька візьме участь у Міжнародній туристичній біржі «ITB-2013». На поїздку та виготовлення буклетів, дисків, придбання сувенірної продукції потрібно 40 тисяч гривень, лише три тисячі надає місто, решта - не бюджетні кошти, повідомляє інформаційний відділ Луцької міської ради.

Німецькі організатори затрачають на розташування української експозиції та участь її у презентаційних заходах до 340 тисяч євро. Отож це великий шанс заявити про себе, розповісти про привабливість Луцька для туристів. Після проведення в Україні «Євро-2012» до нашої країни великий інтерес і це потрібно використати. На такий захід потратити було непросто, це відбулося завдяки співпраці з GIZ (Німецька організація з міжнародного співробітництва).

ІТВ – найбільша міжнародна туристична біржа, дзеркало міжнародного туризму, яка за переконанням експертів з туризму, найяскравіше відображає усі тенденції його розвитку, всі напрямки та складові створення туристичного продукту. Тут представлені всі сегменти туристичної індустрії – міжнародні федерації з туризму, туристичні та транспортні організації, установи, готелі тощо.

Український стенд під гаслом «Magic Ukraine» представлятимуть Київ, Харків, Донецьк, Львів, Одеса, Крим, Луцьк, Черкаси та туристичний кластер «Буковинсько-Подільське намисто» (Хотин, Чернівці, Кам’янець-Подільський).

Гаслом Луцька на ІТБ є «Lutsk – your honey city», а це означає, що Луцьк стане для своїх гостей милим, любим та медовим. Саме в Луцьку туристи зможуть ознайомиться з неповторною історико-культурною спадщиною міста, відчути атмосферу Середньовіччя завдяки міським фестивалям і стати їх учасником, поринути у самобутню культуру міста, або ж насолодитися його спокійною атмосферою та традиційним українським напоєм – медовухою.

Протягом п’яти днів відвідувачі виставки зможуть дізнаватися про туристичний потенціал Луцька і Волині та стати учасниками цікавої програми, що приготували для них представники Луцька: лотереї, вікторини, складання пазлів «Побудуй Луцький замок», дегустації питних медів, а також участь у самому процесі приготування медівки.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>