Ярослав Ракицький назвав національну команду України збірною бандерівців

Захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький не бачить більше сенсу виступати за збірну України. Найближчим часом він має намір направити у ФФУ офіційне прохання не викликати його в національну команду, про це він розповів в інтерв'ю газеті "Голос Єнакієво".

"Знаєте, я може бути і якийсь неправильний. Але для мене моя країна - це Донбас. Ніхто не сперечатиметься, що це унікальне місце. У людей, що виросли там, особливий менталітет, свої поняття. За "Шахтар" я готовий віддавати себе усього без залишку. Але я не можу грати за збірну бандерівців. Останньою краплею стала наша суботня гра у Львові. Чого тільки я не наслухався з трибун. А ці банери львівських фанів? Хто на них зображений? Шухевич і Бандера - вони ж злочинці. Нас так учили в школі на Донбасі. Тому особисто я за об'єднаний чемпіонат. Донбас був, є і буде з Росією. І будь зараз на дворі середина 90-х, я б, як Вітя Онопко, почав виступати за російську команду. Не замислюючись", - заявив Ракицький.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>