Луцьким дев’ятикласникам презентували спецкурс «Основи податкових знань»

Відповідно до спільної ініціативи Міністра освіти та науки Дмитра Табачника і Міністра доходів та зборів Олександра Клименка з цього навчального року дев’ятикласники усіх українських шкіл проходитимуть новий спецкурс «Основи податкових знань». Спеціально розроблені для нової дисципліни підручники 19 вересня найпершими на Волині отримали учні дев’ятих класів учні навчально-виховного комплексу №9. Презентувала школярам посібник заступник начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

Школярі вивчатимуть історію виникнення і розвитку податків у світі та в Україні, від Київської Русі до сьогодення. Діти зможуть дізнатися, які є види податків і зборів, які з них сплачує їх родина, як їх обчислювати та сплачувати. Підручник містить багато практичних завдань – а ж до основних принципів формування бюджету країни.

Податкова освіта не обмежиться дев’ятими класами. Нині фахівці Міндоходів і Міносвіти працюють над створенням підручників для 10-11 класів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>