У Луцьку побили дільничного, який спробував самотужки сімох розбишак

Отримавши скаргу від мешканки однієї з луцьких багатоповерхівок про те, що у дворі шумить компанія п’яних підлітків, місцевий дільничний, який чергував на опорному пункті вночі, без вагань вирушив самотужки втихомирювати молодь. Проте уже на місці з’ясувалося. Що це зовсім і не підлітки. Тут голосно гуляли семеро хлопців віком 25-29 років, один з яких має судимість за плечима. Міліціонер не знітився і попросив поводитися тихіше, але друзі аж ніяк не мали бажання спілкуватися з правоохоронцем і у грубій формі запропонували облишити їх. Тоді дільничний взявся затримувати найактивнішого з хлопців. Інші не лишилися осторонь, і міліціонер отримав кілька ударів в обличчя та у тулуб. На щастя, до правоохоронця, який мав при собі зброю (нею могли заволодіти хулігани), вчасно прибуло підкріплення – слідчо-оперативна група та бійці «Беркуту». Тож усіх розбишак затримали.

Слід відзначити, що останнім часом громадяни все менше зважають на законні вимоги правоохоронців. Упродовж 2013 року складено 214 протоколів про вчинення злісної непокори працівникам міліції, також до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 10 фактів вчинення опору правоохоронцям.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>