Під Луцьком ріжуть дубовий ліс

Днями на луцькому форумі board.lutsk.ua користувач zaHARE розмістив фотографії з лісу у селі Гаразджа Луцького району, на яких видно, що тут відбувається «зачистка» чималої території від лісових насаджень. Під сокиру і пилу пішло кілька гектарів дубрави.

Перевірити повідомлення лучанина вирішив депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь. Він побував на місці вирубки, після чого звернувся до прокурора Волинської області Андрія Параки, начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісник та голови Луцької районної державної адміністрації Володимира Демчука з приводу можливої незаконної вирубки деревини у лісовому масиві Гаразджа Луцького району. Депутата також цікавить чи не планується на місці вирубки будівництво або ж інше протизаконне використання ділянки.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>