На Волині брат зарубав брата

Трагедія сталася у селі Височне Ратнівського району. Володимир П., 1977 р. н., наніс чимало ударів сокирою своєму рідному братові Віталію П., 1973 р. н., від яких той помер на місці. Причому вбивство сталося на очах у матері, в будинку якої проживали чоловіки, оскільки обоє були неодружені й ніде не працювали.

Як повідомив старший слідчий Василь Михальчук, що саме не поділили брати, достеменно невідомо. За словами слідчого, вбивство сталося на ґрунті особистих неприязних стосунків, які виникли в ході сварки. На момент затримання підозрюваний у скоєному Володимир П. був у стані алкогольного сп’яніння. Щодо потерпілого, то ще чекають результатів експертизи із Луцька.

Наразі Володимир П. узятий під варту, триває досудове розслідування. Підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, а якщо будуть обтяжуючі обставини, то, можливо, і довічне ув’язнення.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>