На Волині у міліції готують бойову сотню проти футбольних хуліганів

На базі Волинського училища міліції у селі Сокиричі Ківерцівського району розпочався вишкіл сотні працівників, які спеціалізуватимуться на протидії футбольним хуліганам. Хоча до волинських фанів у правоохоронців особливих претензій немає.

Як розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук, рішення про такий спеціалізований загін було прийняте після візиту до Луцьку на матч чемпіонату з «Волинню» київського «Динамо».

– Ви бачили як вели себе уболівальники «Динамо». Не можна допускати такого, що на секторі, стадіоні чи у місті управляли футбольні хулігани, – зазначив Олександр Терещук.

«Антихуліганська сотня» буде мати не лише посилену підготовку, а й екіпірування – з бронежилетами, щитами, шоломами та іншими спецзасобами. Цього загону не буде на наступному матчі лучан із запорізьким «Металургом». Та в цьому і не має потреби, адже фанатські угрупування запоріжців у дружніх стосунках з ультрас «Волині». Члени рухів нерідко проводять часом разом перед матчами.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>