Волиняни отримають стипендії Міжнародної асоціації ветеранів «Альфи»

Десятеро вихованців Волинського регіонального Клубу рукопашного бою «Інсайт» гідно представили  Волинь на Всеукраїнському турнірі з бойового самбо на честь Святого Миколая Чудотворця, здобувши 8 нагород різного гатунку, а двоє наших спортсменів були ще й визнані як кращі бійці турніру та удостоєні річної стипендії від Київського відділення Міжнародної асоціації ветеранів підрозділів антитерору «Альфа»!

Змагання проходили на Хмельниччині у Шепетіці – одному з потужних центрів бойового самбо Східної Європи. Вихованцями шепетівської школи є віце-президент Всесвітньої федерації бойового самбо Ельхан Велієв і віце-президент Всесвітньої федерації змішаних єдиноборств ММА Дмитро Христюк. Поборотися за визнання у Шепетівку з’їхалися юні самбісти з Хмельниччини, Рівного, Житомира, Харкова, Дніпропетровська тощо. Волинь представили спортсмени з Клубу рукопашного бою «Інсайт» - переможці та призери чемпіонатів України з рукопашного та універсального бою 2013 року. У змаганнях, що проводились у двох вікових групах 13-14 та 15-16 років, прийняло участь близько 150 спортсменів. Щоб зійти на п`єдестал пошани довелось провести по 4-5 боїв в повний контакт. В результаті наші земляки Максим Петрощук і Валерій Кулаков здобули золоті нагороди, а з ними й нагороди стипендіатів. Юрій Піддубний, Владислав Пінчук, Іван Расцветаєв стали «срібними» призерами, Андрій Грицюк, Антон Гаїнський, Олексій Альберда посіли треті місця.

Готували бійців до змагань заслужений тренер України В’ячеслава Паліївець та  майстри спорту України Ігор Веремій Олександра Кулаков. Допомогли в організації поїздки Народний депутат України Ігор Палиця, керівник ГО «Всеукраїнська спеціальна Колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю» Станіслав Куренда та батьки спортсменів.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>