Росіяни хочуть заморити українських військових голодом

Уже майже тиждень українські військові стійко витримують тиск російських колег, які намагаються спровокувати війну в Україні. Нова тактика оборони українських військ, яка полягала в ігноруванні озброєних людей чужої держави, дещо збила з пантелику окупантів. Проте нині вони вдалися до середньовічних методів.

5 березня частини та підрозділи ВМС залишаються відрізаними від засобів на існування: проросійські радикали вимикають світло, воду, блокують входи та в’їзди до військових частин.

Так, у Севастополі, біля однієї з військових частин ЗС України родичі заблокованих у будівлі військовослужбовців намагалися передати їм продукти харчування та їжу. Однак «протестанти», під прикриттям озброєних військових РФ не підпускали та образливо лаялись на адресу жінок та дітей військовослужбовців, які принесли їжу та предмети особистої гігієни. Деяких людей вони не те, що не підпускали до воріт заблокованої споруди, а й навіть побили.

Сьогодні ж у телефонній розмові із міським головою Тернополя Сергієм Надалом капітан корвета ВМС ЗС України «Тернопіль» Максим Ємельяненко повідомив, що корабель повністю відрізали від суші. Тобто, водні шляхи, якими раніше бойовому складу корвету могли доставляти, приміром, продукти, віднині заблокували невідомі озброєні люди, повідомляють на сайті Міноборони.

Навколо батальйону морської піхоти у Феодосії вивішують російські прапори, хоча частина залишається вірна присязі українській державі.

Про цей «Українській правді» повідомив очевидець із місця подій.

За його словами, прапори вивішує «радикально-налаштоване цивільне населення». Російські військові окопалися, там також є БТРи. Окупанти сидять в окопах, навколо по периметру вся частина заблокована. Крім того, зранку російські війська не пропустили на територію частини місцевих і закордонних журналістів.

  •  
Comments:

Один коментар до Росіяни хочуть заморити українських військових голодом

  1. мимоходом

    Деточка! Русские – не сдаются! :)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>