Секретний Ford Mustang 2024 року показали на віртуальному відео
З перших уст

Секретний Ford Mustang 2024 року показали на віртуальному відео

8 вересня 2022, 22:18
0
0
Сподобалось?
0

Прем'єру нового Ford Mustang призначено вже на 14 вересня, але журналісти та шанувальники марки не можуть спокійно чекати. Вони використовують будь-які можливості, щоб урвати хоча б крихітки засекреченої інформації, і сучасні технології стають на допомогу. Avto.pro розповідає, що відомо про суперсекретний Ford Mustang 2024 року на цей момент.

3D-технології підняли завісу таємниці

Якщо раніше автоЗМІ доводилося опускатися до нелегальних шпигунських методів на зразок зливів комерційної таємниці або перебиватися офіційними тизерами, тепер є набагато зручніші і цікавіші способи. 3D-художник Чарльз Кронлі використав свою майстерність, щоб показати автомобіль у всій красі завчасно та не порушуючи закон. На основі загальнодоступної інформації він створив відеорендери, які практично неможливо відрізнити від реальності.

На них можна розглянути автомобіль кольору «помаранчевий металік» зі світлодіоїдними фарами, чорним вентиляційним отвором капота і вже знайомими з ранніх знімків радіаторами. Чарльз Кронлі показує автомобіль з усіх боків, але не приховує, що йому довелося частково додумувати невідомі факти. Однак головні характеристики відповідають офіційній інформації: новий Ford Mustang – це спортивне купе класичного силуету. Він має довгий капот і салон, зміщений назад. А також агресивну передню частину з широкою решіткою радіатора та тонкими діодними фарами.

Ні художники, ні виробники поки що не можуть показати, як виглядає салон. Все, що у нас є, обіцянки компанії відмовитися від ретро-дизайну на користь сучасного, величезний мультимедійний дисплей та віртуальна панель приладів. Офіційний відеоролик також повідомляє, що в лінійці збережеться старе та з'явиться дещо нове. Покупці зможуть вибрати між знаменитий Mustang GT із п'ятилітровим двигуном V8 та першим в історії гібридним «мустангом».

Більше деталей стане відомо вже незабаром — офіційна презентація відбудеться на автосалоні Детройта. Спочатку глядачі матимуть змогу побачити автопробіг вінтажних «мустангів» різних років. Модель веде свою історію від 1964 року і представлена ​​у світі більш ніж 10 млн екземплярів. Експерти називають її найпопулярнішим спортивним автомобілем в історії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися