Волинські рукопашними «навели шороху» на Вінниччині
Спорт

Волинські рукопашними «навели шороху» на Вінниччині

2 грудня 2014, 08:13
0
2
Сподобалось?
2

Нещодавно у Тульчині Вінницької області відбувся чемпіонат Україні зі змішаних єдиноборств ММА серед юнаків, юніорів та молоді. Спортсмени волинського регіональгьно клубу рукопашного бою «Інсайт» здобули 9 нагород. Змагалися бійці з представниками майже усіх областей Україні, а це - понад 300 учасників.

Спортсменам ВРКРБ «Інсайт» вдалося вибороти 2 золотих нагороди - Максим Петрощук (чемпіон Світу з ММА та призер Європи з бойового самбо) та Пінчук Владислав (чемпіон України з універсального бою і козацького двобою); 2 срібні медалі - Альберда Олексій (призер чемпіонату Європи з бойового самбо) та Горчинський Максим (чемпіон України з козацького двобою); 5 бронзових нагород - Федік Андрій (чемпіон України з універсального бою), Толосюк Владислав (дворазовий чемпіон України з рукопашного бою), Грицюк Андрій (дворазовий переможець міжнародних турнірів з рукопашного бою та бойового самбо), Шрамко Олег (переможець Кубку Світу з козацького двобою) та Матюшик Олександр (призер чемпіонату України з козацького двобою).
Нагороди спортсменів стали перемогою і для колективу клубу «Інсайт» - Заслуженого тренера України, майстра 3-го дану з рукопашного бою В'ячеслава Паліївця, головного тренера Клубу з бойового самбо та ММА, бронзового призера Чемпіонату Світу з рукопашного бою Олександра Кулакова, головного тренера Клубу з бразильського джиу-джитсу та греплінгу, майстра 1-го дану з айкібудо Михайла Савчука та Президента Клубу, майстра міжнародного 2-го дану з рукопашного бою Ігоря Веремія.

«Рівень Чемпіонату був високий, були представлені найсильніші бійці Україні. Виступом наших вихованців я - задоволений, адже на змаганнях із цього виду спорту ми беремо участь вперше. Це - високий результат, адже із 13 чоловік в команді 9 повернулося з нагородами. Щиру подяку за всебічну підтримку протягом всіх років існування Клубу висловлюємо Почесному президенту Клубу, Голові Одеської ОДА Палиці Ігорю Петровичу та його Фонду «Новий Луцьк»», - розповів головний тренер Клубу з бойового самбо та ММА Олександр Кулаков.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися