Бойовики намагалися оточити групу українських десантників, але українці провели успішну контратаку
Україна

Бойовики намагалися оточити групу українських десантників, але українці провели успішну контратаку

1 квітня 2015, 11:28
1
0
Сподобалось?
0

Минулої доби різко зросла бойова активність з боку російсько-терористичних військ на Донбасі. До уже звичних обстрілів зі ствольної артилерії та 120-міліметрових мінометів додалися атаки на українські підрозділи за підтримки бронетехніки. Такі спроби були на Луганському, Донецькому і Маріупольському напрямках.

Так за даними групи «Інформаційний спротив», на Луганському напрямку, у районі Станиці Луганської, патрульна група одного з аеромобільних з'єднань українських військ під час переміщення уздовж лінії розмежування сторін була атакована двома групами «піхоти» терористів. В ході зіткнення противник застосував стрілецьке озброєння, гранатомети, крупнокаліберні кулемети. Зокрема, вогнева група бойовиків вийшла до маршруту просування українських десантників і заздалегідь зайняла вогневі позиції, а група прикриття, у свою чергу, зайняла відсічну позицію. Обидві групи діяли узгоджено і потай. (Дана схема дій описана у зводі типових тактичних завдань, розроблених Генштабом ЗС РФ кілька років тому для загальновійськових з'єднань «нового типу»). В ході зіткнення, в результаті контратаки українських десантників, терористи були відкинуті за лінію розмежування сторін.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Альберт
    Альберт

    Черномазые обезьяны с криками ПУТИН ХУЙЛО убегали от Станицы Луганской в сторону лугандонии и кричали "нахрена мы сюда приехали", пасли бы своих баранов в горах и горя бы не знали....

    1 квітня 2015, 16:17
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися