Терористи взяли у заручники мешканців багатоповерхівки і з їхніх вікон обстрілюють прикордонників
Україна

Терористи взяли у заручники мешканців багатоповерхівки і з їхніх вікон обстрілюють прикордонників

2 червня 2014, 10:38
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні близько 00.30 до управління Луганського прикордонного загону під'їхало біля 100 озброєних осіб, які розосередилися по периметру. Перша атака із застосуванням автоматів та підствольних гранатометів розпочалася близько четвертої ранку та тривала близько 40 хвилин. Прикордонники її успішно відбіли. Передислокувавшись, нападники знову розпочали атакувати. Цього разу із позицій, обладнаних у вікнах багатоповерхівки, по прикордонниках прицільний вогонь вели снайпери. Друга  і третя хвилі атаки також були відбиті. На території загону виникли осередкові пожежі. Серед прикордонників є поранені, повідомляють у Держприкордонслужбі.

Терористи продовжують стягувати сили та озброєння до управління загону. Станом на 7.00 їх було вже близько 400. Із озброєння помічені міномети  та ДШК. На підмогу прикордонникам вислали літак. Проте терористи заблокували мешканців будинку, що знаходиться поруч із частиною, та ведуть вогонь із вікон квартир мирних жителів, що унеможливлює дії авіації.

На жаль, інша допомога від Збройних сил та правоохоронних органів відсутня, констатують у Держприкордонслужбі.

http://www.youtube.com/watch?v=w5m_FzAmXH4

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Микола
    Микола

    Навіщо так збиткуватися із прикордонників??? Сам служив в Нахічевані, коли бойовики знищили всю систему прикодонників. Проте, коли пішла вся ця шваль громити прикодонний загін, то жінок і дітей офіцерів всіх вивезли і на допомогу прикордонникам, на відміну від сьогодення, прийшли на виручку спецназівці. Не розумію керівництво збройних сил України!!! Хіба важко допомогти своїм братам по зброї???

    2 червня 2014, 11:59
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися