Силовики отримають спеціальні бронемашини українського виробництва, такі ж хочуть і поляки
Україна

Силовики отримають спеціальні бронемашини українського виробництва, такі ж хочуть і поляки

4 червня 2014, 18:33
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на військовому полігоні під Чугуєвом в Харківській області відбувся огляд важкої військової та спеціальної техніки, яка буде використовуватися українською армією, в тому числі під час антитерористичної операції на сході країни, повідомили у прес-службі Нацгвардії.

В огляді взяли участь в.о. Президента Олександр Турчинов і Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Степан Полторак та командири батальйонів, які беруть участь у військових діях на сході країни.

- Відомий БТР-4Е дуже добре показав себе під час подій на сході. Однак під час бойових дій виявилися деякі недосконалості техніки, які з допомогою експертів і конструкторів можна виправляти, - сказав після завершення огляду в.о. верховного головнокомандувача Олександр Турчинов.

Щоб налагодити масове виробництво «Дозорів», необхідно кілька місяців. При цьому Польща вже купила в України ліцензію на «Дозори», щоб поставити їх на озброєння своєї армії. Малий бронетранспортер «Дозор» - в три рази дешевше, ніж БТР-4Е.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися