«Євробачення-2024»: хто переміг у нацвідборі
Україна

«Євробачення-2024»: хто переміг у нацвідборі

5 лютого, 11:23
0
0
Сподобалось?
0

Судді національного відбору Джамала, Андрій Данилко та Сергій Танчинець разом з українцями визначилися з переможцем.

 Так, цьогоріч Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024", яке відбудеться у Мальме, Швеція представлять alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria.

Нагадаємо, що 3 лютого відбувся фінал Нацвідбору на "Євробачення-2024", який показували у записі в рамках безпеки. Потім почалося голосування українців, результати якого мали оголосити вже у прямому ефірі з безпечного місця. Саме там після трансляції фіналу зібралися ведучі та фіналісти Нацвідбору. 

Та щойно лінії для голосування відкрили, і єдиний спосіб, за допомогою якого можна було проголосувати – застосунок "Дія" припинив працювати. Врешті, "Дію" полагодили і протягом 4 лютого українці мали змогу проголосувати за фаворита. Ну а результат оголосили вже сьогодні.

Зазначимо, пісенний конкурс "Євробачення-2024" відбудеться у травні у шведському місті Мальме. Перший та другий півфінали конкурсів заплановані на 7 та 9 травня, а от грандіозний фінал – на 11 травня. Учасник від України виступатиме у першій частині першого півфіналу. Усього ж українцям доведеться поборотися за перемогу в конкурсі з 36 іншими країнами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися