Креативність в роботі та як її прокачати: поради від компанії InProject HUB
Україна

Креативність в роботі та як її прокачати: поради від компанії InProject HUB

22 травня, 10:55
0
0
Сподобалось?
0

Чому компанія Google запрошує до кампусу знаменитих акторів і співаків, а працівники Microsoft розробляють проекти в офісі Біла Гейтса? Відповідаючи на запитання, СЕО компанії InProject HUB Костянстин Войтович зазначає, що таким чином керівники стимулюють креативне мислення у співробітників, результатом чого є створення унікальних продуктів. Такі підходи підвищують продуктивність працівників і їх внутрішній комфорт. IT-компанія InProject HUB також практикує креативні методи серед своїх робітників, що сприяє появі інноваційних рішень та загальній успішності команді.

Методи розвитку креативного мислення й ініціативності

Важливість впровадження нестандартних ідей у вирішенні робочих завдань неможливо переоцінити. Креативне мислення і винахідливість відкриває нові можливості та дозволяє втілити задуми у реальність. Менеджери та керівники позитивно дивляться на використання творчих дій та підходів, які сприяють успішному розвитку корпоративної культури компанії.

У відгуках про ІнПроджект Хаб, працівники говорять, що творчий підхід допомагає краще генерувати нові, цікаві ідеї, досягати успіхів в програмуванні, продуктивніше проводити перемовини. В свою чергу керівництво відзначає покращення показників командної роботи, збільшення прибутків і лояльність споживачів.

СЕО компанії InProject HUB у відгуку перераховує такі методики розвитку креативного мислення:

  1. Мозковий штурм. Створення сприятливого середовища для обміну думками та ідеями між співробітниками, без обмежень та упереджень.
  2. Використання ментальних карт — візуалізація інформації, яка сприяє генерації нових ідей.
  3. Винагородження за нестандартне мислення та інноваційні ідеї. Навіть незначні винагороди зможуть підняти моральний дух працівників та підвищити їх творчий потенціал.
  4. Створення простору для самоаналізу та медитації для запобігання стресу та вигоранню.
  5. Заохочення здорової конкуренції. Ознайомлення працівників з перевагами інших компаній, їх досвідом та проведення якісного самоаналізу.

Креативність завжди буде частиною будь-якого бізнесу, адже вона допомагає компаніям виділитися та створювати кращі продукти. Лише завдяки інноваційним ідеям кожна команда здатна досягнути успіху у своїй сфері.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися