Пора солити щавель: чи потрібно додавати сіль
Україна

Пора солити щавель: чи потрібно додавати сіль

24 травня, 12:23
0
0
Сподобалось?
0

Щавель – це особливий інгредієнт, який у нас миттєво асоціюється з унікальним видом борщу. Якщо трішки постаратися, то можна зробити заготовку рослини на цілий рік.

Щавель має не лише особливий кулінарний смак, а й багато корисних властивостей. Не дивно, що цей інгредієнт здобув популярність в українській кухні.

Для того, щоб насолоджуватися рідкими стравами з цим інгредієнтом, не потрібно довго клопотатися на кухні. Виявляється, є рецепт, який не передбачає навіть додаткових інгредієнтів!

Як заготувати щавель на зиму

Усе, що вам потрібно, це щавель та вода. І все! Та й алгоритм дій навряд чи для когось буде складним.

Щавель миємо та викладаємо на паперові рушники. Він повинен добре обсохнути. Після цього дрібно його нарізаємо та щільно утрамбовуємо у чисту банку.

За бажання до щавлю можна додати трішки кропу, якщо плануєте готувати саме супи.

Після цього потрібно лише залити в банку холодну кип'ячену воду та закрити кришкою. І все! Не потрібно ані цукру, ані солі, ані стерилізації.

Як тоді щавель зберігається? Все просто – завдяки власній кислоті, яка міститься у зелені.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися