На Хмельниччині чоловік відрубав голову собаці
Україна

На Хмельниччині чоловік відрубав голову собаці

24 травня, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Теофіпольський районний суд виніс вирок 39-річному Олексію Кадубі за жорстоке поводження з тваринами. Обвинувачений відрубав голову собаці, за що йому призначили 1,5 року іспитового терміну.

Як йдеться у вироку, наприкінці березня 2024 року Олексій Кадуба скоїв злочин за місцем свого тимчасового проживання. За даними слідства, чоловік підійшов до сусідського собаки й наніс йому декілька ударів сокирою по шиї. Згодом обвинувачений опублікував фото обезголовленої тварини у соцмережі – його побачила зоозахисниця, яка і звернулась із заявою до правоохоронців.

У суді обвинувачений свою вину визнав і розкаявся. Відомо, що він уродженець міста Маріуполь Донецької області, не одружений, не має постійного місця роботи, тимчасово проживає в селі Олійники Теофіпольської громади, де його характеризують вкрай негативно.

Суддя Галина Бурлак визнала Олексія Кадубу винним за ч.3 ст.299 ККУ (жорстоке поводження з тваринами, вчинене активним способом), однак звільнила від основного покарання і призначила 1,5 року іспитового терміну. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися