6 Простих Кроків Для Вивчення Нової Мови
Україна

6 Простих Кроків Для Вивчення Нової Мови

5 червня, 09:41
0
0
Сподобалось?
0

Хочете дізнатися, як можна вивчити нову мову якнайшвидше? Якщо ви віддані новій мові, наполегливо працюєте і не боїтеся робити помилки, ви можете пройти шлях від базових розмовних навичок до вільного володіння мовою без необхідності відвідувати дорогі курси та років цілеспрямованого навчання. 

Ми поділимося з вами найпростішими секретами вивчення мови, щоб ви могли якнайшвидше почати розмовляти новою мовою.

1. Знайдіть нових друзів

Якщо у вашому місті є спільнота людей, які розмовляють мовою, яку ви хочете вивчити, почніть відвідувати заходи! Спілкування - це один з найкращих способів вивчити іноземну мову, а також найпростіший спосіб освоїтися зі сленгом, інтонаціями та манерами. 

Ви можете невимушено спілкуватися з друзями в місцевих кафе, барах і ресторанах. Чудово, якщо у вас є друзі, які вже розмовляють мовою (або вивчають її разом з вами), тому що ви зможете вільно практикувати мову не соромлячись!

2. Дивіться фільми

Для тих, хто хоче скористатися одним з найкращих способів вивчити мову, не виходячи з дому, увімкніть іноземний фільм - без субтитрів, якщо можете! Це не тільки один з найкращих способів вивчити іноземну мову, але ви також отримаєте більше відчуття культури цієї мови! Якщо ви недостатньо знаєте мову, щоб вимкнути субтитри, зберігайте список нових слів, які ви чуєте, і те, що, на вашу думку, вони означають. Пошукайте їх пізніше. 

Крім того, використання VPN може значно розширити ваші можливості для доступу до фільмів та серіалів з усього світу. За допомогою VeePN ви можете підключитися до серверів в інших країнах і отримати доступ до контенту, який може бути недоступний у вашому регіоні. Це дозволить вам знайти оригінальні фільми та серіали, які допоможуть ще більше зануритися в мову та культуру, яку ви вивчаєте. 

3. Подорожуйте

Очевидно, кожен погодиться, що найкращий спосіб вивчити нову мову - це поїхати в країну, де цією мовою розмовляють. Хоча це, безумовно, правда, але недостатньо просто забронювати квиток до місця призначення, якщо ви не спробуєте познайомитися з місцевою культурою. Віддаляючись все далі і далі від своєї зони комфорту, ви зможете познайомитися з новими людьми і новими культурами, відкриваючи для себе автентичний дух мови, яку ви вивчаєте.

4. Слухайте музику

Навчальний потенціал пісень загальновизнаний, і я можу підтвердити це з власного досвіду. Для багатьох з нас основною причиною початку вивчення нової мови є бажання зрозуміти, про що співає улюблений виконавець або гурт. Порада в цьому випадку - не відмовлятися від складних текстів, робити маленькі кроки, вивчати спочатку приспів, а потім переходити до решти. Але також не розчаровуйтеся, коли дізнаєтеся, що пісня має зовсім інше значення, ніж ви собі уявляли - принаймні, ви вивчили достатньо мови, щоб це зрозуміти!

5. Змініть мовні налаштування у ваших соціальних мережах

Одна з перших речей, яку ви можете зробити, - це переключити всі свої пристрої та соціальні мережі на мову, яку ви вивчаєте. Спочатку нелегко прокручувати пости, читати повідомлення або навіть дзвонити, коли ви не впевнені в словах, які читаєте на екрані. Але ви побачите, що дуже швидко звикнете до таких дієслів, як «поділитися», «мені подобається», «скасувати» або «прочитати», які можуть бути дуже корисними під час подорожей або при читанні ділової електронної пошти!

6. Шукайте ресурси в Інтернеті

Інтернет - це справді чарівне місце. Якщо ви шукаєте найкращі способи вивчити іноземну мову, шукайте далі! Ви можете покластися на старий добрий Google Translate, але чому б не скористатися корисними розширеннями для браузерів, такими як Toucan?

Що ще можна зробити для вивчення мови онлайн? Ви можете спілкуватися з іншими людьми, які вивчають мову, в групах онлайн чату, дивитися відео на YouTube та читати статті. Інтернет готовий допомогти вам досягти ваших цілей у вивченні іноземної мови!

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися