Як приготувати шашлик із яловичини
Україна

Як приготувати шашлик із яловичини

7 червня, 14:19
0
0
Сподобалось?
0

Для приготування шашлику з яловичини купуйте яловичу вирізку. М'ясо, мариноване в цибулі, соєвому соусі, вийде м'яким та соковитим, а спеції нададуть незвичайний аромат.

Подайте шашлик зі свіжими овочами чи соусом.

Інгредієнти

  • яловича вирізка 1 кг
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • перець чилі гострий 0,5 шт.
  • розмарин 2 гілочки
  • олія 3 ст. л.
  • чорний перець мелений
  • сіль

Цибулю очистіть і довільно наріжте. У перцю видаліть насіння.

У блендер викладіть цибулю, перець чилі, гілочки розмарину, олію, перець і сіль. Перебийте блендером до однорідності.

Яловичу вирізку вимийте, обсушіть паперовим рушником. Видаліть плівку і наріжте на однакові шматочки близько чотирьох сантиметрів. Додайте маринад, перемішайте та залиште маринуватися на ніч.

М'ясо смажте до готовності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися