![Як приготувати шашлик із яловичини Як приготувати шашлик із яловичини](/-/uploads/ua/00/08/39/85/original-856719978.png)
Для приготування шашлику з яловичини купуйте яловичу вирізку. М'ясо, мариноване в цибулі, соєвому соусі, вийде м'яким та соковитим, а спеції нададуть незвичайний аромат.
Подайте шашлик зі свіжими овочами чи соусом.
Інгредієнти
- яловича вирізка 1 кг
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- перець чилі гострий 0,5 шт.
- розмарин 2 гілочки
- олія 3 ст. л.
- чорний перець мелений
- сіль
Цибулю очистіть і довільно наріжте. У перцю видаліть насіння.
У блендер викладіть цибулю, перець чилі, гілочки розмарину, олію, перець і сіль. Перебийте блендером до однорідності.
Яловичу вирізку вимийте, обсушіть паперовим рушником. Видаліть плівку і наріжте на однакові шматочки близько чотирьох сантиметрів. Додайте маринад, перемішайте та залиште маринуватися на ніч.
М'ясо смажте до готовності.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!
Читайте також
Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...