Через конфлікт із дружиною 57-річний рівнянин підпалив спільний будинок
Рівненщина

Через конфлікт із дружиною 57-річний рівнянин підпалив спільний будинок

10 червня, 12:03
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці затримали 57-річного рівнянина, який після чергового конфлікту з дружиною підпалив спільне помешкання. Про це повідомила прес-служба поліції Рівненської області.

Підозрюваний вигнав на вулицю 55-річну дружину з будинку, зібрав посеред кімнати сміття й підпалив його. Коли жінка побачила дим, відразу ж попросила перехожих викликати рятувальників, оскільки її мобільний телефон залишився в оселі.

Співробітники ДСНС загасили полум’я й вивели на свіже повітря 57-річного чоловіка, якого знайшли в одній із кімнат без свідомості. Його з отруєнням чадним газом госпіталізували у лікарню, а після надання допомоги – відпустили.

«У результаті пожежі були пошкоджені стіни, перекриття та покриття будинку, а також знищені речі домашнього вжитку. Крім того, через високу температуру пошкодження отримали дві сусідні квартири і вікна у багатоповерхівці поряд», – зазначають рятувальники.

Рівнянин своїх дій не пояснив, втім за версією правоохоронців, головний мотив злочину – помста. Слідчі оголосили чоловіку про підозру за ч.2 ст.194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися