За результатами протипожежних перевірок складено 26 протоколів про адміністративні правопорушення
Волинь

За результатами протипожежних перевірок складено 26 протоколів про адміністративні правопорушення

31 березня 2018, 17:17
0
0
Сподобалось?
0

Днями працівники органів державного пожежного нагляду Управління ДСНС у Волинській області здійснили перевірки стану пожежної та техногенної безпеки на 28 об’єктах з масовим перебуванням людей. Під час обстежень виявлені суттєві порушення. Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, в Палаці учнівської молоді та Волинському академічному обласному театрі ляльок міста Луцька не всі приміщення обладнані сповіщувачами системи автоматичної пожежної сигналізації для виявлення пожежі на початковій стадії. Натомість в торговому комплексі «Україна», що в смт Маневичі, та кінотеатрі ім. В.П. Газіна, що в смт Ратне, її взагалі немає.

Окрім того, потребує ремонту система внутрішнього протипожежного водопроводу в будівлі комунального закладу «Палац культури м.Луцька» та в будівлі Палацу учнівської молоді обласного центру. В той же час, не проведена вогнезахисна обробка дерев’яних конструкцій горищ Палацу культури м.Луцька, Волинського академічного театру ляльок, готельно-ресторанного комплексу «Мальованка» (Рожищенський район), будівлі готельно-розважальному комплексі «Три бобри плюс» (м.Нововолинськ). Поруч із тим, не здійснено замір опору ізоляції електромережі та перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в комплексі «Мальованка» та у кінотеатрі ім. В.П. Газіна, готельно-розважальному комплексі «Три бобри плюс». Також відсутній блискавкозахист на будівлях кінотеатру в смт Ратне та Волинського академічного театру ляльок у Луцьку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися