У Луцьку презентують проект «Волинь велика»
Волинь

У Луцьку презентують проект «Волинь велика»

9 квітня 2018, 21:40
0
0
Сподобалось?
0

10 коротких відео проекту  краєзнавця Андрія Михайлова «Волинь Велика» про волинські міста презентуватимуть у Луцьку 12 квітня, о 18.30 у книгарні «Є»,-  повідомляє 0233ua з посиланням на  організаторів.

"У порівнянні з Карпатами чи Галичиною Волинь – менш відомий та більш загадковий регіон України, - переконаний автор проекту Андрій Михайлов.  Але протягом століть цим власним найменуванням було охоплено значно більшу територію, ніж тепер. Волинь особлива та унікальна".

У рамках проекту він створив фільми про Олику, Клевань, Вишневець, Берестечко та декілька інших населених пунктів.На основі давніх мап автор окреслює територію Великої Волині у різні періоди історії. У відео поєднанні унікальні епізоди минулого із сучасними картинами, зафільмованими із квадракоптера.
 Стрічки продубльовані англійською мовою. Їдея полягає в тому, щоб у вигляді коротких фільмів розповідати українцям та іноземцям маловідому інформацію про українські міста, історію земель, важливі події. Вони будуть про Белз, Вишнівець, Губків, Данилову гору (це окрема цікава історія), Зимне, Клевань, Кременець, Луцьк, Острог, Почаїв, Пересопницю, Тараканівський форт, Палац Потоцьких в Червонограді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися