Третій почесний громадянин Локач
Волинь

Третій почесний громадянин Локач

5 жовтня 2018, 10:32
0
0
Сподобалось?
0

Віктору Шолусі присвоєно звання почесного громадянина селища Локачі-посмертно. Про це повідомляє Район.Локачі.

 Народився Віктор  29 серпня 1974 року у селищі Локачі. Закінчив СПТУ-21 за спеціальністю «Тракторист-машиніст широкого профілю з вмінням виконувати роботи слюсаря-ремонтника». Був міліціонером взводу №1 роти РПСМОП «Світязь» УМВС України у Волинській області.

Як професійний водій, від початку  відрядження на схід працював із добровольцями батальйону «Миротворець». Залишився живим після іловайського котла, але зустрів смерть 29 серпня у «зеленому коридорі», коли разом із добровольчими батальйонами та військовими колоною покидав місце кривавої битви.

За вірність військовій присязі, самовідданість та героїзм, особисту мужність, виявлену під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету і територіальної цілісності країни Віктору Шолусі присвоєно звання почесного громадянина Локач посмертно.

Відповідний диплом селищний голова Богдан Іус передав братові загиблого Героя Сергію Шолусі на  урочистості  біля  меморіальної дошки Віктору на  Локачинському опорному навчальному закладі. До слова, Віктор Шолуха став третім, кому присвоєно статус почесного громадянина селища.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися